ЖИТТЯ

Погода на 28 грудня: у Переяславі буде хмарно, без опадів

У Переяславі буде хмарно. Мінімальна температура – 1 градус тепла.

У четвер, 28 грудня, у Переяславі буде хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде зранку – 1 градус тепла. В цілому ж протягом доби вона триматиметься в межах 2-3 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 3-6 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 67 та 86 відсотками протягом доби. Тривалість дня 28 грудня – 8 годин 10 хвилин. Завтра день буде таким самим за тривалістю, як і сьогоднішній. Світанок настане о 7:50, а захід – о 16:00.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1998 році – 8,4 градуса тепла, а найнижчу в 1930-му – 23,2 градуса морозу.

Народні прикмети:

Погода цього дня вказує на те, якою буде погода у березні наступного року. В давнину звернули увагу: якщо вдень був сильний мороз, а надвечір раптово ставало тепліше, значить, справжня холоднеча ще попереду.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору