ЖИТТЯ

Новорічний плейлист: насолодіться святковими піснями від українських виконавців

Поринути в святкову атмосферу допоможе музика. Підготували різдвяно-новорічний плейлист для вашого настрою.

Багатьом музика лікує душу, піднімає настрій, додає атмосфери до важливих подій. Взимку особливо класно почути чи то у фільмі, в закладі або ж надворі новорічну або різдвяну пісню, адже це відразу додає особливого настрою та емоцій. Тож Інформатор підготував для вас добірку українських сучасних пісень цієї тематики.

ДЗІДЗЬО – “ЗИМОВА КАЗКА”

Гурт Dzidzio напередодні новорічних свят у 2020 році випустив пісню “Зимова казка”. Саме ця композиція сповна додасть святкового настрою як дітям, так і дорослим.

ALYONA ALYONA, KOLA, JERRY HEIL – “ЩЕДРА НІЧ”

Атмосферний різдвяний трек у виконанні відразу трьох українських виконавиць. Цікаво, що менше ніж за добу кліп до пісні подолав позначку у 100 тисяч переглядів.

DIMA PROKOPOV feat MOISEI – “РІЗДВЯНА НІЧ”

Пісня, яку виконавці присвятили героям, що віддали свої життя за свободу України. Один із виконавців – військовий, скрипаль Мойсей Бондаренко став більш відомий українцям, коли вирішив взяти участь у Національному відборі на Євробачення-2023. Там він вперше дебютував під сценічним ім’ям Moisei та представив авторську пісню I’m not alone.

VOLKANOV – “З НОВИМ РОКОМ, УКРАЇНА!”

Що, як не пісня про Новий рік і перемогу України, може надихнути під час зимових свят? Про це ви зможете почути у новій композиції молодого українського співака VOLKANOV.

“Трішки свята та тепла у ці досить не прості часи. Поки цей дуже традиційний твір для українців буде лунати у кожному домі, ви відчуватимете єдність. А наше з GLOVA бачення “Щедрика” додасть яскравіших фарб у ці дні”, – написала виконавиця YAROMIYA у себе на Facebook-сторінці.

МАРИНА ПОЛОНЧАК І КОМПАНІЯ – “БІЛИЙ СНІГ”

Пісню виконавиця презентувала у 2023 році. У ній йдеться про сніг, тепло та чарівну пору зиму.

OSTY, KLAVDIA PETRIVNA – “НОВОРІЧНА”

Наближається Новий рік і саме ця “Новорічна” композиція у легкому та ніжному виконанні навіє вам тепло та спокій.

АРКАДІЙ ВОЙТЮК – “ЩАСЛИВЕ РІЗДВО”

Пісні про Різдво актуальні, як завжди. Адже це всім знайома атмосфера магії, дива, щасливої миті, білосніжної зими та сімейного затишку. Саме про це і співає у своїй пісні Аркадій Войтюк.

EL КРАВЧУК – “РІЗДВЯНИЙ РАЙ”

Зимові свята створені для того, щоб трохи потішити нас та допомогти повірити у дива. Саме таку місію вирішив втілити у життя EL Кравчук і записав свою першу, за 30 років кар’єри, різдвяну пісню.

ОЛЯ РАКІЦЬКА – ” В ЦЕЙ НОВИЙ РІК”

Оля Ракіцька, дружина футболіста “Шахтаря” Ярослава Ракіцького, презентувала новий трек про Новий рік. На тлі кліпу – святково-новорічний Київ, що додає теплої атмосфери.

Нагадаємо, що нещодавно ми підготували ТОП різдвяно-новорічних фільмів 2023 року. Що варто подивитись для святкового настрою, дізнавайтесь тут.

Підготувала Яна Малишко

Нагору