ЖИТТЯ

У Переяславі жінка розкидала біля магазину сміття з кладовища та погрожувала, що всіх прокляне

Як минуло 26 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 26 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:17. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось зняв з її банківської картки 5 тисяч гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

12:13. Переяслав. Чоловік розповів, що день тому замовив телефон та зробив передоплату 20 тисяч гривень. Проте товар не отримав, а продавець на повідомлення не відповідає. За цим фактом триває перевірка.

12:28. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що біля магазину жінка в неадекватному стані розкидає сміття, яке принесла з кладовища, та каже, що всіх прокляне. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

13:38. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між Volkswagen Passat та іншим автомобілем, який поїхав з місця події. Ніхто не постраждав. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

13:43. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Skoda Superb та Ford Focus. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:02. Переяслав. Чоловік повідомив, що на сайті ОЛХ замовив цукор та зробив передоплату 2 тисячі 750 гривень. Але товар не отримав. Поліціянти проводять перевірку.

17:54. Студеники (Студениківська ТГ). Заявник поскаржився, що до нього прийшли чоловік та жінка, попросили попити води. Врешті почали неадекватно поводитися та не хотіли йти з будинку. Все ж конфлікт врегулювали мирно.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Шевченковому (Ташанська ТГ) та Гайшині (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 26 грудня поліції повідомили, що зранку хтось проник до закладу відпочинку в Переяславі. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору