ГРОШІ

Як жителі Переяслава можуть допомогти військовим: актуальні та перевірені збори

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі волонтери та небайдужі збирають гроші для захисників. Можна допомогти коштами на лікування та реабілітацію військового-студента місцевого університету та парафін для окопних свічок. Також триває збір для барабанщика гурту “Драбадан” Володимира Бурлака, який служить у лавах ЗСУ. Всі охочі можуть допомогти. Як це зробити, розповідає Інформатор.

ЗБІР НА ЛІКУВАННЯ ТА РЕАБІЛІТАЦІЮ ЗАХИСНИКА

В Університеті Григорія Сковороди в Переяславі повідомили про збір коштів на лікування та реабілітацію студента другого курсу Михайла Муравинця. Він, виконуючи бойові завдання на Донецькому напрямку, отримав численні поранення.

“Наразі йому було зроблено 9 операцій і Михайло потребує подальшого операційного втручання. Просимо підтримати студента та перерахувати гроші для наступних операцій. Давайте об’єднаємося та засвідчимо нашу громадську силу для підтримки наших захисників”, – написали у повідомленні.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на картку Михайла: 5168 7453 2158 4697

ЗБІР ДЛЯ БІЙЦЯ ВОЛОДИМИРА БУРЛАКА

Переяславський музичний гурт “Драбадан” збирає кошти для учасника гурту, бійця 43-ї бригади Володимира Бурлака, який зараз боронить країну.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на:

ЗБІР грошей НА ПАРАФІН ДЛЯ ОКОПНИХ СВІЧОК

Переяславка Ірина Триголос продовжує збір коштів на парафін для окопних свічок для захисників.

“За два тижні змогли виготовити та передати по замовленню 7 ящиків окопних свічок, переплавлено 70 кг парафіну. Попит росте і далеко не всім можу допомогти, на жаль”, – написала Ірина.

Підтримати збір можна, перерахувавши кошти на картку: 5457 0822 7593 5190 (Ірина Триголос)

Нагадаємо, що 26 грудня Повітряні сили ЗСУ успішно атакували великий десантний корабель рф “Новочеркаськ”. Повне зведення Генштабу читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору