ЖИТТЯ

Переможці конкурсу “Різдво в об’єктиві” від Інформатора отримали свої призи

Конкурс “Різдво в об’єктиві” завершився. Переможці отримали свої призи.

27 грудня у редакції Інформатора минає у святковому передноворічному настрої. Так сталося не лише тому, що навіть цього дня до нас приходили колядники, а й через те, що ми нагороджували призами переможців конкурсу “Різдво в об’єктиві”.

Переяславка Наталія Свербута, яку у фінальному голосуванні підтримали 658 людей, отримала повербанк для роутера від інтернет-компанії ХатаNet, щоб мати доступ до мережі навіть тоді, коли не буде світла. Іван Степаненко із Веселого (Дівичківська ТГ), який набрав 507 голосів, отримав сучасний потужний роутер від ХатаNet. А Софія Матвієнко із Переяслава (377 голосів) – сертифікат від кафе-пекарні BULKA на 1000 гривень. Також ми вручили переможцям солодкі подарунки від Інформатора.

Наталія Свербута

Іван Степаненко

Софія Матвієнко

Яким був конкурс “Різдво в об’єктиві”?

  • 6 грудня Інформатор оголосив про набір фото, який тривав до 15 грудня. На знімку мав бути учасник чи хтось із рідних, а також обов’язково – різдвяно-новорічна атрибутика. Від однієї людини приймали одне фото.
  • Таким чином до участі зареєструвалися 38 людей. Ми розділили їх на чотири групи (9, 9, 10, 10 учасників) та розпочали голосування у нашому  Telegram-каналі. По двоє тих, хто найбрав найбільше голосів у групах, пройшли до фіналу.
  • Фінальне голосування серед восьми учасників тривало із 22 до 25 грудня.

Читайте також:

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору