ЖИТТЯ

Росіяни атакували Київщину безпілотниками: є пошкоджені будинки та автомобілі

Росіяни завдали чергової атаки з повітря. Які наслідки на Київщині?

Вдень 1 січня російські війська атакували Україну з повітря. У Київській області тривогу оголошували тричі. Остання тривала 2,5 години – із 14:55 до 17:25 – через чергову атаку ворожих БПлА. Впродовж цього часу на Київщині працювала ППО. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передає Інформатор.

“Завдяки ефективній роботі наших захисників по ворожих цілях потраплянь в обʼєкти критичної та житлової інфраструктури немає”, – йдеться у повідомленні. Проте зафіксували падіння уламків у кількох населених пунктах двох районів області. Зараз відомо про пошкодження 4 приватних будинків та 4 легкових автомобілів. Крім того, через падіння уламків на відкритих територіях виникло загоряння травʼяного настилу. Пожежі оперативно ліквідували. Жертв та постраждалих немає.

“Разом із громадами вже збираємо інформацію про потреби мешканців пошкоджених будинків. Їм буде надана вся необхідна допомога. Оперативні групи продовжують роботу з фіксації наслідків повітряної атаки”, – зазначили у КОВА.

У Києві близько 16:53 було чути вибухи. Київська міська військова адміністрація повідомила про роботу ППО і в столиці, і в Київській області. Інформації про можливі влучання та постраждалих поки не надходило.

Нагадаємо, що в новорічну ніч російські війська атакували Україну рекордною кількістю безпілотників Shahed – 90. 87 із них збили сили ППО.

Фото: Київська обласна прокуратура

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору