Переяслав Перейти на сайт

Де на Переяславщині шукати роботу на початку 2024 року: свіжі вакансії

Business man review his resume on his desk, laptop computer, calculator and cup of coffee,Seleted focus.

Центр зайнятості може допомогти в пошуку роботи. Зараз він пропонує 72 вакансії.

Станом на 2 січня у базі Переяславського управління Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості є 72 вакансії (місяць тому було 76). Про це Інформатору розповіла його директорка Любов Красова.

Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями постійно співпрацює з роботодавцями щодо актуальності вакансій та виявлення нових пропозицій роботи для можливості швидшого працевлаштування осіб, які перебувають на обліку у службі зайнятості. На території громад колишнього Переяслав-Хмельницького району пропонують такі посади:

У Переяславі

За межами міста

Звернутися за детальнішою інформацією до Переяславського управління Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості можна за номерами: (063) 580-01-70, (098) 752-13-71 або за адресою вул. Шевченка, 23.

Нагадаємо, що на 2023 рік астрологи прогнозували застосування ядерної зброї та повернення Криму. Які ще були передбачення та чи збулися вони, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.