ЖИТТЯ

Застосування ядерної зброї та повернення Криму: що прогнозували астрологи на 2023 рік

Астрологи та екстрасенси беруться за улюблену справу – прогнозують події нового року. Ми ж перевіряємо їхні торішні передбачення.

Вже традиційно наприкінці кожного року Інформатор досліджує прогнози екстрасенсів та астрологів. Ні, ми не шукаємо відповідей на те, що може трапитись у 2024 році. Навпаки, дивимось “експертні думки” річної давнини і порівнюємо їх з реальністю, яку вже прожили.

Ми натрапили на статтю УНІАН із таким заголовком: “Астролог налякала передбаченням на 2023 рік для України: смерті і руйнування”. Астрологиня та тарологиня Рубіна Цибульська зазначила, що у 2023-му бойові дії почнуть затихати, хоча “енергія війни” і загрози нових атак все ще будуть залишатися: “На початку року буде активний наступ. Йде рух вперед, але через великі перешкоди. Багато втрат, руйнувань, смертей. Час буде дуже важкий і складний”. За її прогнозом, у зазначений період дуже багато полонених українців повернуться додому. Також тарологиня прогнозувала нові порядки і закони.

Тут же є і прогноз для України від астрологині Лариси Гресь. Вона прогнозувала, що війна триватиме весь 2023 рік, проте матиме трохи інший характер. Екстрасенс і таролог Роман Шептицький зазначив, що перші пів року 2023-го будуть складними, а повного нормального спокою ще не буде кілька років. За його відчуттями, аж до 2027 року.

Сайту tsn.ua астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова) прогнозувала, що 2023-й буде знаковим за масштабами подій і захоплюючим для істориків. Менш напружений для пересічних людей, оскільки все найнеприємніше і драматичне сталося у 2020-2022-му. Активніше розвиватимуться дружні стосунки між націями, боротьба за рівні можливості для чоловіків та жінок дасть позитивні результати. Цінності добра, людяності, гуманності, підтримки та правди надихатимуть цивілізовані країни, об’єднуватимуть народи в прагненні зберегти світ.

Також вона говорила, що для України 2023-й стане одним із найважливіших в історії, але менш трагічним, порівняно з 2022-м. Західні партнери й надалі підтримуватимуть країну, допомагатимуть ресурсами та військовою технікою для звільнення українських територій, окупованих РФ.

На цьому ж сайті ми знайшли передбачення ясновидця Валерія Шатиловича, який стверджував, що активні бойові дії в Україні припиняться 2023 року, проте вихід на кордони 1991 року відбудеться вже 2024-го. Також він був переконаний, що Крим буде звільнено дипломатичним шляхом.

Переможець “Битви екстрасенсів” Макс Гордєєв розповідав “Люкс ФМ”, що 2023-й – рік кардинальних політичних змін: “У січні-лютому буде важко: запеклі бої та прильоти, на жаль. Утім, карти показують, що деякі території будуть деокуповані. У березні ймовірні вдалі перемовини з країнами, які зможуть нам допомогти. Квітень прогнозує непросту ситуацію з економікою. У травні бачу перші спроби перемоги та проблеми зі здоров’ям путіна. У червні багато хто з військових повернеться додому. У липні на нас чекає важлива битва, але українці вже почуватимуть себе спокійно. У серпні-вересні важливі переговори, що наблизять до перемоги. Але деталі дізнаємося вже після війни. У жовтні буде гарна звістка. У листопаді станеться важлива смерть, яка змінить хід нашої історії. Грудень віщує святкування й налагодження ситуації”.

Астрологиня Юлія Шульгата прогнозувала “Главкому”, що вже на початку лютого 2023 року Росія пропонуватиме Україні мир, але на умовах збереження за нею окупованих територій: “Спроба буде невдалою, а передуватиме їй усвідомлення росіян, що вони не можуть утримати захоплені території. Вже 9-10 лютого росіяни можуть втратити контроль над значною частиною окупованої Донеччини. З 12 лютого, за астрологічними прогнозами, починається повернення Донецька. Луганськ повернеться до України з 13 січня по 8 лютого. 4 червня почнеться повернення Криму. Орієнтовно у ці дати на окупований півострів зайдуть Збройні сили України”.

Також Юлія прогнозувала, що вже протягом цього десятиліття українці стануть свідками війни на території Росії: “Уран розвернувся на кордоні України та Росії 23 січня 2021 року, а тому проблеми революційного характеру, війни та зміни переходять до РФ. З 30 серпня 2023 року – до кордонів РФ з Туркменістаном, Казахстаном, Іраном та Азербайджаном. Війна у Росії, скоріш за все, починається з 7 липня 2025 року (тоді Уран перебуватиме у Близнюках). А з 7 червня 2029 року існує вірогідність початку війни Росії з Китаєм та Індією”.

Астролог Влад Росс розповідав “Главреду”, що у 2023 році відбудеться відродження концертно-артистичної діяльності багатьох музикантів, співаків, акторів. Зокрема, можна очікувати в цей час відродження українського кіно. Також він прогнозував, що 19 червня 2023 року може повернутися Крим, а Україна здобуде перемогу у війні. “Буде дуже гармонійний аспект між Юпітером і Сатурном. Адже Юпітер – це закон, а Сатурн – чітка ретроспектива тієї ситуації, яка була в 1991 році. Вся світова спільнота може укласти з Путіним і його режимом якийсь пакт про поразку Росії. Тож 19 червня, а також плюс-мінус десять днів до цієї дати і після, буде період, коли у нас будуть всі шанси видихнути і зрозуміти, що ми виграли цю війну”, – казав Влад Росс.

Прогнозував астролог і можливе застосування ядерної зброї: “Напружений аспект між Юпітером і Плутоном 18 травня може бути пов’язаний із глобальними потрясіннями. Головна загроза цього періоду – застосування тактичної ядерної зброї”.

Як бачите, всі ці передбачення були або надто узагальнені, або відверто не справдилися. Нижче можете ознайомитись із статтями попередніх років за цією ж темою:

Підготувала Валерія Бобровська

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору