ЖИТТЯ

У Переяславі в новорічну ніч чоловік повідомив про зникнення сина: його знайшли зранку з переохолодженням

Як минуло 1 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 31 грудня та 1 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 71 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

1 січня, 0:45. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомий йому чоловік намагається зґвалтувати його куму. Ця інформація не підтвердилась.

1:26. Переяслав. Жінка поскаржилася, що шумлять її сусіди, а у неї мала дитина. Зрештою цей виклик також не підтвердився.

2:56. Переяслав. Заявниця повідомила, що п’яний чоловік у військовій формі перестрибнув через паркан та дебоширить, не може вигнати його з будинку. Прибувши на місце події, правоохоронці нікого не виявили. Жінка від написання заяви та пояснення відмовилась.

3:30. Переяслав. Чоловік повідомив, що зник його син 2004 р.н., який святкував Новий рік зі своєю дівчиною. До цього часу не повернувся додому, на дзвінки не відповідає. О 9:34 медики повідомили поліції, що на одній із вулиць хлопця виявили перехожі, які викликали “швидку”. У нього діагностували загальне переохолодження та алкогольне сп’яніння, госпіталізували до лікарні.

13:22. Переяслав. Жінка сповістила, що біля будинку викрали два самокати. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

16:02. Переяслав. Заявниця повідомила, що її 64-річну матір побив квартирант та кудись поїхав. За цим фактом триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній в Ковалині (Дівичківська ТГ), Студениках (Студениківська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що в новорічну ніч російські війська атакували Україну рекордною кількістю безпілотників Shahed – 90. 87 із них збили сили ППО.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору