ЖИТТЯ

Опіки руки та носа: у пожежі на Переяславщині постраждав чоловік

На Переяславщині сталася пожежа. Горіла господарча будівля.

4 січня о 1:43 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі у Ковалині (Дівичківська ТГ) на вулиці Гірській. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 6 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 2:15 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що повністю горить дерев’яна, обкладена цеглою господарча будівля площею 50 кв. метрів. Також загорівся автомобіль ЛуАЗ, який стояв поряд.

Виявили постраждалого господаря 1958 р.н. О 2:56 приїхала бригада швидкої допомоги. Медики виявили у чоловіка опіки правої руки та носа, надали допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився.

Рятувальники локалізували загоряння о 2:35, а ліквідували о 3:41. Вогонь повністю знищив господарчу будівлю та 3 кубометри дров, які були всередині. Натомість, врятували авто та житловий будинок поруч. Причини пожежі та збитки встановлюють.

Нагадаємо, що 25 грудня на Переяславщині горіла господарча будівля. Деталі – тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору