ЖИТТЯ

На Переяславщині у лісі виявили людські кістки, чоловічий одяг та рюкзак

Як минуло 3 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 3 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:17. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що у лісі між селами Гланишів та Вовчків знайшла людські кістки, залишки чоловічого одягу та рюкзак. Кістки, як речовий доказ, направили на експертизу.

13:28. Переяслав. Чоловік повідомив, що знайшов у Facebook оголошення про продаж авто та перерахував 3 тисячі гривень завдатку. “Продавець” же перестав відповідати та видалив оголошення. За цим фактом триває перевірка.

19:01. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця поскаржилася, що через “ОЛХ-доставку” продавала речі, а після цього у неї з картки зникли 19 тисяч гривень. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

20:07. Переяслав. Заявник повідомив, що на автомобілі Mazda 6 з’їхав у кювет. Звернувся для інформування, зрештою допомога поліції не знадобилась.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дем’янцях (Переяславська ТГ) та Ташані (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 2 січня у Переяславі чоловіка ошукали на понад 200 тисяч гривень, коли він хотів купити автомобіль. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору