ЖИТТЯ

У Переяславі чоловіка ошукали на понад 200 тисяч гривень, коли він хотів купити автомобіль

Як минуло 2 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 2 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 39 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:48. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на стоянці сталась ДТП між автомобілями BMW та Mercedes. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

10:50. Переяслав. Заявник повідомив, що хтось зламав його електронну пошту, авторизувався на сайті мобільного оператора, змінив SIM-картку та намагався зняти гроші у кількох банках. Звернувся для інформування.

11:41. Помоклі (Ташанська ТГ). Жінка поскаржилася, що син погрожує їй вбивством. У неї відібрали заяву та пояснення, чоловіка на місці події не було.

13:20. Переяслав. Чоловік повідомив, що його ошукали на 201 тисячу 900 гривень. Він хотів придбати автомобіль та перерахував гроші на картку “продавця”, але машину не отримав. За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

15:34. Гайшин (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення, що 47-річна жінка в стані алкогольного сп’яніння порізала собі вени. Ця інформація не підтвердилася. Відомо, що насправді постраждала готувала їжу та випадково порізалася ножем. Їй надали медичну допомогу, від госпіталізації відмовилася.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі в новорічну ніч чоловік повідомив про зникнення сина, того знайшли зранку з переохолодженням. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору