ЖИТТЯ

Про зачинені укриття можна поскаржитися через Telegram-бот: як це працює

В Україні запрацював бот, через який можна подавати скарги щодо зачинених укриттів. Як ним скористатися?

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості розробило Telegram-бот, через який можна подавати скарги щодо зачинених дверей укриттів або недопуску в них. Кожну скаргу обіцяють перенаправляти відповідальним за конкретне укриття. Про це повідомив заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко, передає Інформатор.

За його словами, на зачинені укриття в мережі почали скаржитися, зокрема, під час останніх масованих обстрілів України. Щоб спростити процес подання скарги, і розробили Telegram-бот. “Відтепер, якщо ви зіштовхнулись з подібною ситуацією, вам не потрібно шукати, кого тегнути в коментарях, для цього є простий бот, в якому ви можете залишити всі дані”, – написав Ткаченко.

Після того, як бот отримає дані, звернення обіцяють одразу брати в роботу. Ткаченко запевняє, що особисто буде дивитись усі скарги. Потім їх передаватимуть відповідальним на місцях.

Подати скаргу боту можна за цим посиланням.

Нагадаємо, що у Telegram також запустили чат-бот “Київщина безпечна”. У ньому зібрана вся інформація про “Пункти незламності” та укриття області. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору