ЖИТТЯ

У Переяславі нетвереза жінка вирішила, що її вдарили по голові внуки: насправді впала сама

Як минули вихідні на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 6 та 7 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

6 січня, 15:28. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Чоловік сказав, що його побив син. Медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, гематоми очей, забій носа, забій ребер та руки. Від госпіталізації він відмовився. Врешті інформація про побиття не підтвердилася. Поліціянти склали на заявника адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

18:55. Переяслав. Жінка поскаржилася, що її вдарили по голові у власному будинку. Запідозрила внуків. У неї – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та гематома лобної ділянки голови. Від госпіталізації відмовилася. Правоохоронці встановили факт вживання нею алкоголю. Згодом з’ясувалося, що жінка впала з власної необережності.

7 січня, 0:10. Переяслав. Чоловік повідомив, що виявив заклад із незаконними гральними автоматами. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що заклад зачинений, нікого там не виявили, а заявник був у нетверезому стані. У нього відібрали заяву та пояснення. Все зафіксували на бодікамеру.

13:18. Ташань (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення, що протягом тижня у Ташанському парку проводили незаконну вирубку дерев. За цим фактом триває перевірка.

18:02. Переяслав. Чоловік повідомив, що до закладу харчування прийшов нетверезий хлопець його колеги, буянить та поводиться некоректно. Триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): чотири у Переяславі, по одній у Пологах-Яненках (Циблівська ТГ) і Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі громадянин Росії організував незаконний гральний бізнес. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору