ЖИТТЯ

На Переяславщині шахраї зламали Telegram-канал жінки та від її імені просили гроші

Як минуло 13 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 13 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 10 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

17:53. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що у матері заявниці зламали Telegram-канал та від її імені розсилали повідомлення з проханням надіслати гроші на банківську картку. Жінка звернулася з метою інформування, наряду не потребувала. При нагоді звернеться в поліцію самостійно.

18:26. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що його знайомий викрав із будинку 180 гривень. Факт крадіжки не підтвердився. Від заявника відібрано заяву про погрози йому фізичною розправою.

21:27. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що її чоловік, перебуваючи у нетверезому стані поводиться неадекватно та стукає у вікна будинку. Жінка до помешкання його не впускає. По приїзду поліцейських, кривдник пішов з місця поді у невідомому напрямку. За цією справою правоохоронці складуть адміністративний протокол за ч. 2 ст. 173 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування).

22:58. Травневе (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення, що до будинку заявниці намагаються проникнути невідомі. У помешканні ніхто не проживає. Було встановлено, що жінка перебуває в Києві, а її сусід, що чув підозрілі звуки та стукіт на дзвінки не відповідає. Правоохоронці оглянули територію подвір’я через паркан та не виявили на снігу ніяких слідів. Під час патрулювання вулицею та оглядаючи через паркан й інші подвір’я підозрілих осіб не виявили.

23:21. Переяслав. Заявник повідомив, що у нього триває конфлікт із таксистом. Суперечка виникла через несправність авто. Конфлікт було вирішено по прибуттю правоохоронців. Від написання заяви відмовилися.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): одну у Переяславі та дві у Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 12 січня у Переяславі жінка перейшла за посиланням, вказала свої персональні дані та втратила 1975 гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору