ЖИТТЯ

Жінка перейшла за посиланням та втратила кошти: як минуло 12 січня для поліції Переяслава

Як минуло 12 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 12 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:47. Переяслав. Надійшло повідомлення, що близько 12 осіб вздовж річки зрізають дерева. Правоохоронці виявили, що у працівників є відповідний дозвіл на вирубку деревини. Заявник від написання заяви відмовився.

11:09. Переяслав. Чоловік повідомив, що декілька хвилин тому біля магазину у нього відібрали скутер. Правоохоронці склали на заявника адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

22:11. Переяслав. Жінка повідомила, що через “ОЛХ-доставку” перейшла за посиланням, вказала свої персональні дані та втратила 1975 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

23:59. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник поскаржився, що сусіди із квартири поруч галасують та заважають відпочивати. Поліціянти із порушниками провели профілактичну бесіду.

13 січня. 03:38. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік побив дружину, у неї – забої обличчя та волосяної частини голови. Потерпіла від госпіталізації відмовилася. За цією справою триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі.

Нагадаємо, що 11 січня на Переяславщині чоловік втратив понад 38 тисяч гривень, хотів перерахувати гроші рідним, але помилився. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору