ЖИТТЯ

На Переяславщині собаки загризли 16 курей: власник поскаржився у поліцію

Як минуло 14 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 14 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:01. Воскресенське (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що вночі собаки загризли 16 його курей. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку. Чиї це були пси, наразі невідомо.

13:49. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Ford та Dacia. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

14:21. Світанок (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що вантажівка ЗІЛ в’їхала у паркан, пошкодивши його та газову трубу. Згодом надійшла заява про нерозгляд справи. Паркан відремонтували, ніхто ні до кого претензій не має.

17:12. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка поскаржилася, що їй телефонує та погрожує знайомий чоловік. За цим фактом триває перевірка.

20:02. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що нетверезий чоловік на авто Daewoo Lanos в’їхав у автомобіль ВАЗ-2110. Прибувши на місце події, правоохоронці цих автівок не виявили. Заявник по телефону сказав, що був перехожим, а учасники події розібралися самостійно та покинули місце ДТП.

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): чотири у Переяславі, по одній у Дем’янцях (Переяславська ТГ) та Гланишеві (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 13 січня на Переяславщині шахраї зламали Telegram-сторінку жінки та від її імені просили гроші. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору