ГРОШІ

Міський голова Переяслава Вячеслав Саулко у 2024 році отримуватиме “на руки” 33 тисячі гривень зарплати

На сесії затвердили заробітну плату міського голови Переяслава у 2024 році. Скільки отримуватиме Саулко?

На сесії міської ради Переяслава 18 січня лише з другого разу депутати змогли позитивно проголосувати питання “Про встановлення складових заробітної плати міському голові Саулку В.В.”. Таке рішення традиційно приймають на початку кожного року. Про це повідомляє Інформатор.

Згідно із рішенням, із 1 січня 2024 року Вячеслав Саулко має такі складові заробітної плати:

  • посадовий оклад – 15 тисяч гривень;
  • надбавка за 5 ранг – 700 гривень;
  • надбавка 15% посадового окладу за вислугу років – 2 тисячі 355 гривень;
  • надбавка за високі досягення у праці в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років – 9 тисяч 027 гривень 50 копійок;
  • щомісячне преміювання у розмірі 100% від посадового окладу – 15 тисяч гривень.

Тож загалом офіційна заробітна плата міського голови становить 42 тисячі 082 гривні 50 копійок, “на руки” – 33 тисячі 455 гривень 59 копійок. Також він отримуватиме матеріальну допомогу в розмірі посадового окладу на оздоровлення при наданні щорічної основної відпустки.

На сесії було 17 депутатів, для позитивного рішення в цьому питанні необхідно було щонайменше 14 голосів “за”. Однак під час голосування набралося лише 13 голосів “за”. Через деякий час депутат Олександр Матвієнко запропонував повернутися до розгляду цього питання. З другої спроби було вже 15 голосів.

Нагадаємо, що на цій же сесії із міського бюджету Переяслава передбачили понад 5 мільйонів гривень на ЗСУ. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору