ГРОШІ

Понад 5 мільйонів гривень із міського бюджету Переяслава передбачили на потреби захисників

На сесії виділили гроші на ЗСУ та для потреб поліцейського офіцера громади. Кому саме та скільки?

На сесії міської ради Переяслава 18 січня із бюджету громади передбачили 5 мільйонів 287 тисяч 100 гривень на потреби захисників України. Ще 180 тисяч виділили на пальне та обслуговування автомобіля поліцейського офіцера громади. Про це повідомляє Інформатор.

4 мільйони 287 тисяч 100 гривень субвенції зі спеціального фонду міського бюджету до бюджету Бориспільського району передадуть на фінансування заходів із забезпечення матеріально-технічними засобами військової частини, зареєстрованої на території Бориспільщини. На які саме потреби будуть використані ці кошти, не вказуваємо свідомо з безпекових мотивів, проте, згідно з договором передачі коштів, відомо, що закуплятимуть речі, необхідні для виконання бойових завдань.

Ще 1 мільйон гривень передбачили для 10-го маломобільного прикордонного загону, у якому служать, зокрема, переяславці, на придбання спеціальних засобів безпілотної авіації. Таким чином Переяславська міська рада відгукнулася на запит начальника загону. 950 тисяч із цієї суми виділили зі спеціального фонду бюджету, а решту – із загального.

Також на цій же сесії затвердили програму “Поліцейський офіцер Переяславської міської територіальної громади на 2024-2026 роки”. Заклали на неї 580 тисяч гривень, на 2024 рік – 180 тисяч. 170 тисяч гривень передбачили на придбання паливо-мастильних матеріалів для автомобіля поліцейського офіцера та 10 тисяч на регламентні роботи з обслуговування автомобіля. Зазначимо, що поліцейський офіцер Переяславської громади дислокується у Великій Каратулі.

Нагадаємо, що на грудневій сесії міської ради Переяслава прийняли бюджет громади на 2024 рік. Загальний обсяг доходів очікується в сумі 386 мільйонів 269 тисяч 203 гривні.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору