ЖИТТЯ

Вікторія Царук із Переяслава стала Заслуженим майстром спорту України із сумо

Вікторія Царук із Переяслава отримала звання Заслуженого майстра спорту України. Вона – успішна сумоїстка.

8 січня майстер спорту міжнародного класу, генеральна секретарка федерації сумо України, членкиня збірної України та збірної Київської області із сумо, викладачка кафедри спортивних дисциплін і туризму Університету Григорія Сковороди в Переяславі Вікторія Царук отримала звання Заслуженого майстра спорту України із сумо. Про це повідомили на сайті факультету фізичної культури спорту і здоров’я УГСП, передає Інформатор.

“Усе життя я прагнула до цього, і це визнання стало гарним завершенням на порубіжжі 2023-го й 2024 років. Я чітко усвідомлювала, що якщо завершувати кар’єру, то тільки зі званням майстра спорту України, або поки не закінчуватиму. Дуже приємно відчувати, що досягла поставленої мети. Тепер планую розвиватись на новій посаді та йти тільки вперед. Вдячна всім, хто підтримував та вірив у мене протягом цього шляху. Це велика відповідальність і великий стимул продовжувати працювати над собою”, – сказала Вікторія Царук пресслужбі університету.

Заслужений майстер спорту України – почесне спортивне звання, встановлене у 1993 році. Присуджується спортсменам, які зробили визначний внесок у досягнення українського спорту.

Нагадаємо, що 17 січня у Переяславі презентували книгу про Павла Скоропадського. Як це було, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору