ЖИТТЯ

У Переяславі жінка надіслала 49 тисяч гривень шахраю, який представився її знайомим

Як минуло 16 та 17 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 16 та 17 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16 січня. 16:23. Вінинці (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що побили її свекруху, сусідка сказала, що вона в тяжкому стані. Відомо, що інформація не підтвердилася.

19:05. Переяслав. Надійшло повідомлення, що в припарковане авто в’їхав невідомий автомобіль та поїхав з місця події. Від свідків відібрали заяву та пояснення, за цією справою поліціянти проводять перевірку.

22:00. Переяслав. Жінка 1950 р.н., повідомила, що до неї зателефонував чоловік, представився її знайомим та сказав, що потрапив у ДТП і йому необхідні кошти. Жінка перерахувала на картку шахрая 49 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

17 січня. 08:07. Переяслав. Надійшло повідомлення, що між автомобілями Toyota та Daewoo Lanos сталась ДТП. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

10:40. Переяслав. Заявниця поскаржилась, що комунальні служби підпалили обрізані гілки біля річки, внаслідок почалося сильне задимлення та неприємний запах. Відомо, що інформація не підтвердилась.

11:39. Пристроми. (Студениківська ТГ). Працівник газового господарства повідомив, що протягом півтора місяця хтось викрав споруди, які були розміщені на газових трубах для захисту газопроводу. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

14:26. Пристроми (Студениківська ТГ). Правоохоронці виявили у чоловіка 1991 р.н, паперовий згорток з речовиною схожою на канабіс. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

19:17. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто Ford Transit та Lanos. Без потерпілих. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124.

19:47. Переяслав. Заявниця сповістила, що сусід в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння поводиться агресивно. З чоловіком правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у Помоклях (Ташанська ТГ) та Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 15 січня на Переяславщині чоловік кидався у бійку, а потім помер від епілепсії. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору