ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка перерахувала понад 4 тисячі гривень за дрова, але не отримала їх

Як минуло 19 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 19 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:27. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що хотіла замовити дрова та перерахувала за них 4 тисячі 500 гривень, але деревину так і не отримала. За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

15:04. Кавказ (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що працівники мийки, під час роботи пошкодили його автомобіль Hyundai Elantra. Згодом сповістив, що звернувся передчасно, в ситуації розібралися мирним шляхом.

19:10. Переяслав. Заявниця повідомила, що у магазині двоє п’яних чоловіків неадекватно себе поводять та чіпляються до перехожих та продавця. Порушення припинили до приїзду правоохоронців.

23:49. Переяслав. Жінка поскаржилася, що син, який прийшов місяць тому з місця позбавлення волі постійно вживає алкоголь та неадекватно себе поводить. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 18 січня на Переяславщині жінка поскаржилася поліції, що її син приводить додому друзів та п’є з ними алкоголь. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору