ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка поскаржилася поліції, що її син приводить додому друзів та п’є з ними алкоголь

Як минуло 18 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 18 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:03. 54-й кілометр траси Бориспіль-Дніпро. Надійшло повідомлення, що біля АЗС сталась ДТП між автомобілями Fiat та Daewoo. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

9:57. Хоцьки (Циблівська ТГ). Жінка поскаржилася, що син 1979 р.н. постійно приводить додому друзів та вживає з ними алкоголь. Вони заважають, гучно розмовляють та не хочуть покидати будинок, коли вона просить. За цією справою поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

12:34. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що у будівлі вокзалу п’яний чоловік чіпляється до відвідувачів. Згодом сповістив, що допомога поліції не потрібна.

14:04. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями ВАЗ-21015 та ГАЗ. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

16:47. Переяслав. Чоловік повідомив, що у його будинку хтось розбив два вікна. З оселі ж нічого не викрали. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

19:08. Переяслав. Жінка звернулася до поліції з проханням надати копії дозвільних документів щодо дій працівників ВУКГ, які спилюють дерева біля річки Альта, та надати експертну оцінку цього. За цим фактом триває перевірка.

21:42. Переяслав. Правоохоронці під час перевірки виявили у чоловіка 1996 р.н. поліетиленовий згорток із наркотичною речовиною. Викликали слідчо-оперативну групу. За цією справою триває перевірка.

19 січня, 0:21. Переяслав. Жінка повідомила, що її побив чоловік-військовий, і це трапляється не вперше. Правоохоронці склали на неї адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 16 січня у Переяславі жінка надіслала 49 тисяч гривень шахраю, який представився її знайомим. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору