ЖИТТЯ

Авто в’їхало та пошкодило чужий металевий паркан: як минуло 20 січня для поліції Переяслава

Як минуло 20 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 20 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:14. Переяслав. Жінка повідомила, що її сусід стукає по авто та його колесах для того, аби спрацювала автомобільна сигналізація. Правоохоронці провели із чоловіком профілактичну бесіду, щодо недопущення подібного у майбутньому. Також, він вів себе під час розмови зухвало та некоректно. Заявниця від написання заяви та надання пояснень відмовилась.

9:37. Пристроми. (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що сталася ДТП. Авто марки Chevrolet в’їхало у її металевий паркан до будинку. Автівку евакуювали на спеціальний штрафмайданчик. Відібрано письмову заяву та пояснення. За цим фактом проводиться перевірка.

11:37. Переяслав. Чоловік повідомив, що протягом п’яти хвилин чув чотири постріли з рушниці. Правоохоронці пропатрулювали територію на яку вказав заявник, пострілів та невідомих осіб не виявили.

14:00. Переяслав. Чоловік повідомив, що протягом ночі його сусіди поводили себе гучно та неадекватно, заважали відпочивати. Також, вони вчинили сварку у нетверезому стані. За цим фактом проводиться перевірка.

18:36. Переяслав. Поліції повідомили, що четверо невідомих вчинили між собою бійку. Згодом, надійшло повідомлення, що вони побили чоловіка. Заявник звернувся з метою інформування, конфлікт було врегульовано мирним шляхом. Претензій ніхто ні до кого не має.

Нагадаємо, що 19 січня на Переяславщині жінка перерахувала понад 4 тисячі гривень за дрова, але не отримала їх. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору