ЖИТТЯ

Віктор Самолюк став “срібним” призером чемпіонату України з легкої атлетики: як виступили інші представники Переяслава

У Києві відбувся чемпіонат України з легкої атлетики. Як виступили переяславці?

20-21 січня у манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді. У ньому взяли участь понад 400 атлетів. Переяславську громаду представили семеро. З-поміж них найкращий результат показав Віктор Самолюк, який став “срібним” призером у штовханні ядра. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Переяславської ДЮСШ.

Анна Самолюк у штовханні ядра посіла сьоме місце. У бігу на 60 метрів Владислав Ємець із результатом 6,87 сек. став шостим. 2 кілометри з перешкодами Карина Тищенко подолала сьомою за 7 хв. 13,17 сек.

Руслан Кравчук на дистанції 3 кілометри оновив свій особистий рекорд в бігу, тепер він становить 9 хв. 32,93 сек. А Ярослав Черниш та Станіслав Коноваленко покращили особисті досягнення на своїх дистанціях.

У загальному заліку команда Київської області, набравши 383 очки, посіла друге місце.

Нагадаємо, що тижнем раніше Ярослав Черниш із Переяслава здобув “бронзу” чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Переяславської ДЮСШ

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору