ЖИТТЯ

Погода на 24 січня: у Переяславі вдень буде плюсова температура

У Переяславі рано вранці та пізно ввечері може йти сніг. Мінімальна температура – 0 градусів.

У середу, 24 січня, у Переяславі протягом дня буде хмарно, інколи на небі може з’являтися сонце. Рано вранці та пізно ввечері синоптики прогнозують сніг. Опади – 1,5 мм. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 0 градусів. Максимальна вдень – 3 градуси тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 3-6 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 72 та 90 відсотками протягом доби. Тривалість дня 24 січня – 8 годин 59 хвилин. Завтра день буде на 2 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:36, а захід – о 16:35.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1899 році – 8,4 градуса тепла, а найнижчу в 1892-му – 27,1 градуса морозу.

Народні прикмети:

Зазвичай цього дня насправді була тепла погода, але люди побоювалися такого тепла і говорили: “Бійся весни у січні”, хоча тепла погода передвіщала ранню і теплу весну.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору