ЖИТТЯ

На Переяславщині 24 січня може не бути світла: де саме та чому

На Переяславщині можуть відключати світло. Де, коли та чому?

На Переяславщині 24 січня задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме профілактичні роботи. Тож можливе відключення електроенергії у Переяславі, Студениках, Козлові, Переяславському, Дем’янцях та Вовчкові. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути з 8:00 до 16:00:

  • у Козлові (Студениківська ТГ) – на вулиці Гайовій;
  • у Студениках (Студениківська ТГ) – на вулиці Садовій;
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулицях Бориса, Польовій, Прорізній.

З 9:00 до 15:00 електропостачання може не бути:

  • у Переяславі – на вулицях Альтицькі луки, Борисівське поле, Борисоглібській, Володимира Глібовича, Весняній, Вечірній, Володимира Мономаха, Волошковій, Героїв Дніпра, Гончара, Гончарній, Романа Гриценка, Михайла Грушевського, Житній, Заповітній, Кожум’яки, Миколи Костомарова, Криворізькій, Гаврила Куреди, Миколи Леонтовича, Літній, Металургів, Олександра Богомольця, Остапа Вишні, Пєсклова, Привітній, Професійній, Ранковій, Миколи Саусенка, Свободи, Святилівській, Северина Наливайка, Соборній, Олександра Тітовського, В’ячеслава Чорновола;
  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Володі Ганзі, Кучеренка, Молодіжній, Озерній, Партизанській, Центральній, Шкільній та провулку Кучеренка;
  • у Козлові (Студениківська ТГ) – на вулиці Піщаній;
  • у Вовчкові (Переяславська ТГ) – на вулицях Героїв Небесної Сотні, Лесі Українки, Миру, Польовій, Ранковій, Садовій, Шевченка.

Нагадаємо, що у Переяславі відкрили благодійну виставку-продаж ляльок Маргарити Котик. Чим вона особлива, дізнавайтеся тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору