ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік поскаржився поліції на сусідку, яка вилила його пляшку горілки

Як минули 22 та 23 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 22 та 23 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

22 січня, 20:14. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що її чоловік вживає наркотичні речовини. Врешті ця інформація не підтвердилась. Жінка відмовилася представлятися та не сказала, де перебуває.

20:48. Переяслав. Жінка повідомила про конфлікт між її тіткою та квартирантами, які відмовляються виїжджати з її оселі. Згодом сповістила, що наряду поліції не потребує.

23 січня, 14:03. Гланишів (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що тиждень тому придбала будинок. За словами сусідів, у ньому періодично ночує пара, якій нібито дозволила це робити попередня власниця. Тож жінка хоче виселити цих людей. За цим фактом триває перевірка.

15:21. Переяслав. Жінка поскаржилася, що біля стадіону на річці комунальники спалюють гілки. Через це виникло задимлення, а на зауваження вони не реагують. Згодом пішли у невідомому напрямку. Заявниця звернулася для інформування.

24 січня, 0:17. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що до нього прийшла сусідка та вилила пляшку горілки, через це у них виникла сварка. Звернувся для інформування.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, по одній у Тарасівці (Ташанська ТГ), Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 21 січня у Переяславі у двох чоловіків знайшли наркотики, а інший неадекватно поводився на автостанції. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору