ТРЕШ

На Переяславщині чоловік сокирою вбив жінку: тіло знайшли у вигрібній ямі

На Переяславщині чоловік сокирою вбив жінку. Її тіло знайшли за будинком у ямі, прикрите шифером.

27 січня о 10:48 до поліції надійшло повідомлення, що в Світанку (Циблівська ТГ), з тілесними ушкодженнями в області голови виявлено труп місцевої мешканки 1964 р. н. Перевіркою встановлено, що 26 січня близько 23:00, місцевий мешканець 1964 р. н., перебуваючи за місцем проживання, під час розпиття спиртних напоїв, на грунті раптово виниклих неприязних відносин наніс тілесні ушкодження сокирою по голові та пальцях лівої руки його співмешканці. Від отриманих травм жінка померла. Про це Інформатору розповіли у відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Тіло з ознаками насильницької смерті знайшли за будинком у ямі, прикрите шифером. Речові докази правоохоронці вилучили. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1  ст. 115 ККУ (Умисне вбивство). Правопорушника затримано в порядку статті 208 КПК України.

Нагадаємо, що 24 січня на Переяславщині на узбіччі виявили труп жінки. Деталі – тут.

Фото: відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору