ЖИТТЯ

Шахрайство, бійка та ДТП: як минуло 27 січня для поліції Переяслава

Як минуло 27 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 27 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:51. Семенівка (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що йому телефонували шахраї, які представилися працівниками банку. Казали, що його карта “Ощадбанку” заблокована і випитували дані. За цим фактом проводиться перевірка.

17:04. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що відбувається бійка між трьома чоловіками. Наряду “швидкої” не потребує. Правоохоронці бійку не виявили, заявник на дзвінки не відповідає.

18:52. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що напився і буянить її співмешканець. Також створює нестерпні умови для проживання. Інформація не підтвердилася. Правоохоронці склали на заявницю адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

19:26. Переяслав. Переяслав. Поліції повідомили, що сталася ДТП. Водій марки BMW не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бордюр, після чого зник з місця події. Врешті, факт ДТП не підтвердився.

28 січня, 3:03. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік кидався з сокирою на дружину, порубав двері. Заявник звернувся до поліції не розібравшись у ситуації, яка склалася. Дружина претензій до чоловіка немає. Ніякого конфлікту не було.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Ташані (Ташанська ТГ), Вовчкові (Переяславська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 26 січня на Переяславщині чоловік сокирою вбив жінку. Її тіло знайшли за будинком у ямі, прикрите шифером. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору