ЖИТТЯ

Жінка повідомила, що чоловік у нетверезому стані буянить та б’є її: як минула доба для поліції Переяслава

Як минуло 28 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 28 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:52. Пристроми. (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що чоловік у нетверезому стані буянить та б’є її. Інформація не підтвердилася. Правоохоронці склали на заявницю адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

20:09. Переяслав. Заявниця повідомила, що сусід у стані наркотичного сп’яніння стукає у її двері. Подія була врегульована мирним шляхом, претензій ніхто ні до кого немає.

22:11. Переяслав. Жінка поскаржилась поліції, що їй по телефону погрожує колишній чоловік. Систематично приїжджає додому та буянить. Проводиться перевірка дільничим.

22:19. Переяслав. Надійшло повідомлення, що неповнолітні особи палять та вживають алкоголь. У кінці розмови зазначили, що вони розійшлися у невідомому напрямку. Звернулися з метою інформування.

23:32. Переяслав. Повідомили, що відбувається бійка між двома чоловіками у нетверезому стані. Інформація не підтвердилася.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Вінинцях (Циблівська ТГ), Великій Каратулі (Переяславська ТГ), Семенівці (Студениківська ТГ), Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 26 січня на Переяславщині чоловік сокирою вбив жінку. Її тіло знайшли за будинком у ямі, прикрите шифером. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору