ЖИТТЯ

Евеліна, Марічка, Дарій – так називали дітей на Переяславщині у січні

Зібрали детальну статистику народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей на Переяславщині. Дані із ДРАЦСу за січень.

З 1 по 31 січня у Переяславі народилося 29 немовлят, з яких 15 хлопчиків та 14 дівчаток (рік тому у січні народилось 15 дітей). Найпоширеніших імен для дівчаток не було, адже всі були різні, не повторювались, для хлопчиків – Матвій, Тимофій. Були й рідкісні імена – Евеліна, Марічка, Дарій. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 13 пар (торік у цьому ж місяці було 22). Наймолодшими нареченими стали чоловік 2002 р.н. та дружина 2005 р.н., а найстаршими – чоловік 1968 р.н. та дружина 1968 р.н. Великої різниці у віці серед одружених пар не було. Розірвали шлюб дві пари. Один чоловік змінив прізвище та по батькові.

Минулого місяця зареєстрували 102 смерті (47 чоловіків та 55 жінок). Найстарша з померлих у Переяславі була 88-річна жінка, а наймолодшим – 17-річний хлопець. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 93-річна жінка, а наймолодшою – 32-річна жінка. Торік у січні смертей було на 7 менше.

Нагадаємо, що 31 січня ми показували, як містяни проводять теплий сонячний день у розпал зими. Фоторепортаж – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору