ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка поскаржилась поліції, що їй не повертають автомобіль зі штрафмайданчика

Як минуло 30 та 31 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 30 та 31 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

30 січня, 17:11. Переяслав. Надійшло повідомлення, що автомобіль Volkswagen в’їхав у паркан. Зрештою в ситуації розібрались без участі поліції.

31 січня, 1:29. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що її сусід шумить та заважає відпочивати. Правоохоронці провели з ним профілактичну бесіду.

10:33. Переяслав. Жінка сповістила, що її сусідка бачила, як автомобіль Škoda пошкодив Opel та поїхав геть. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

12:50. Переяслав. Заявниця повідомила, що з її кредитної картки хтось зняв 13 тисяч 846 гривень. За цим фактом триває перевірка.

16:31. Семенівка (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що працівники штрафмайданчика відмовляються повертати її автомобіль, хоча, мовляв, мали би це зробити згідно із постановою суду. За цією справою дільничий проводить перевірку.

17:36. Вінинці (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що автомобіль ВАЗ-2108 збив його собаку та ледь не збив дружину. Припустив, що водій був п’яним. Згодом по телефону сказав, що допомоги поліції не потребує.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 29 січня жінка повідомила поліції, що з її квартири в Переяславі викрали одяг. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору