ЖИТТЯ

На Переяславщині горіли два житлові будинки: фото та відео з пожеж

На Переяславщині 31 січня сталися дві пожежі. Горіли житлові будинки.

31 січня о 12:42 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку на вулиці Петропавлівській у Переяславі. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 6 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 12:51 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить веранда цегляного будинку загальною площею 72 кв. метри. Локалізували загоряння о 13:02 на площі 10 кв. метрів, а ліквідували о 13:18. Вогонь знищив одну кімнату та речі домашнього вжитку. Будинок врятували. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 23:01 надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку на вулиці Броварській у Пристромах (Студениківська ТГ). На місце події направили одне відділення 25-ї ДПРЧ міста Березань у складі 3 осіб та одне відділення 27-ї ДПРЧ із Переяслава у складі 4 осіб.

О 23:22 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить веранда будинку загальною площею 90 кв. метрів. Локалізували загоряння о 23:44 на площі 10 кв. метрів, а ліквідували о 0:11. Вогонь знищив покрівлю, пошкодив речі домашнього вжитку та стіни веранди. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 30 січня у Переяславі горів житловий будинок. Деталі – за посиланням.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору