ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік випустив собаку на сусіда, з яким виник конфлікт

Як минуло 1 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 1 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:59. Переяслав. Надійшло повідомлення, що в супермаркеті у жінки з рюкзака викрали гаманець. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

10:48. Переяслав. Заявниця повідомила, що до неї зателефонували невідомі, після чого з банківської картки зникло 40 тисяч 297 гривень. За цією справою правоохоронці відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

15:23. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 1998 р.н. наркотичну речовину, зовні схожу на амфетамін. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

15:38. Переяслав. Чоловік повідомив, що надав завдаток 50 доларів за купівлю автомобіля, але авто не отримав. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

16:54. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля магазину на тротуарі лежить чоловік. Прибувши на місце виклику, правоохоронці нікого не виявили.

20:58. Переяслав. Надійшло повідомлення, що автомобіль в’їхав у стовп. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

2 лютого, 2:55. Строкова (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що в нього виник конфлікт із сусідом, тож випустив на нього собаку. Пес покусав сусіда. Той перед цим стукав у двері з ножем, а згодом кидав камінці у вікна. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 31 січня на Переяславщині жінка поскаржилась поліції, що їй не повертають автомобіль зі штрафмайданчика. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору