ЖИТТЯ

У Переяславі жінка поскаржилася поліції на невістку, що та не віддає документи на будинок

Як минуло 2 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 2 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

07:32. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що невістка не хоче віддавати документи на будинок. За цим фактом триває перевірка.

15:59. Переяслав. Чоловік повідомив, що свариться із сусідом, бо він вивантажує дрова біля його гаража. За цією справою проводиться перевірка.

16:36. Переяслав. Надійшло повідомлення, що між будинком підлітки вживають алкоголь та наркотичні речовини. Відомо, що інформація не підтвердилась.

17:49. Переяслав. Жінка сповістила, що її знайома з чоловіком вчинили з нею сварку та словесно погрожували фізичною розправою. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

23:25. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у неповнолітнього хлопця у кафе викрали телефон. Поліціянти склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Нагадаємо, що 1 лютого на Переяславщині чоловік випустив собаку на сусіда, з яким виник конфлікт. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору