ЖИТТЯ

На Переяславщині військовий поскаржився поліції, що дружина викрала його документи: насправді, сталося непорозуміння

Як минуло 4 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 4 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:30. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля торгового центру “Магніт” лежить чоловік. Заявник не зрозумів, чи живий той. Правоохоронці з’ясували, що життю чоловіка нічого не загрожує, він просто був у нетверезому стані.

12:53. Циблі (Циблівська ТГ). Військовий повідомив, що дружина викрала його документи – паспорт, військовий квиток та банківську картку, – та поїхала у Вінницьку область. Згодом з’ясувалося, що між подружжям виникло непорозуміння. Жінка сповістила, що надішле необхідні документи. Від чоловіка надійшла заява про нерозгляд справи.

18:07. Переяслав. Жінка поскаржилась, що співмешканець намагається забрати їхню спільну дитину та створює нестерпні умови для проживання. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

18:24. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 2003 р.н. наркотичну речовину. Її направили на експертизу. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

20:47. Переяслав. У чоловіка 1975 р.н. виявили наркотичну речовину. Її направили на експертизу. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Лецьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 4 лютого у Переяславі біля автостанції авто збило підприємицю. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору