ЖИТТЯ

Школи Переяславcької громади переходять на дистанційне навчання: чому та на який термін

У школах Переяславської громади вводять дистанційне навчання. Причина – складна епідемситуація.

Із 6 до 9 лютого включно всі школи Переяславської громади працюватимуть у дистанційному форматі. Відповідне рішення вже невдовзі має прийняти міська комісія з питань ТЕБ та НС. Про це Інформатору повідомив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Віктор Жарко

“У відділі освіти просять, щоб з вівторка по п’ятницю було дистанційне навчання. Ці дії проводяться у зв’язку з підвищенням епідеміологічного порогу захворюваності на ГРВІ від ГРЗ. Зараз до нас надходять всі дані, ми робимо протокол, голова підписує і тоді буде офіційна інформація”, – сказав Жарко.

Доповнено 5 лютого о 14:45. Згідно із протоколом комісії з питань ТЕБ та НС, начальник відділу освіти Переяславської міськради Петро Ярмоленко доповів, що 5 лютого зі 2088 школярів, які навчаються у першу зміну, захворіли 744, тобто 28%. Загалом же неявка здобувачів середньої освіти становить 21% від 4029 осіб. Тож епідеміологічний поріг у Переяславській громаді перевищений. Дистанційну форму навчання офіційно ввесли із 6 до 9 лютого включно.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як облаштували шкільні укриття у Переяславській громаді та скільки на це витратили. Матеріал – тут.

Валерія Бобровська

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору