ЖИТТЯ

Погода на 6 лютого: у Переяславі дощитиме по обіді

У Переяславі прогнозують дощ. Мінімальна температура – 0 градусів.

У вівторок, 6 лютого, у Переяславі буде хмарно. У другій половині дня та ввечері йтиме дощ зі снігом. Опади – 2,2 мм. Мінімальна температура повітря буде вранці – 0 градусів. Максимальна пізно ввечері – 6 градусів тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 3-7 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 71 та 94 відсотками протягом доби. Тривалість дня 6 лютого – 9 годин 39 хвилин. Завтра день буде на 3 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:18, а захід – о 16:57.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1990 році – 7,6 градуса тепла, а найнижчу в 1929-му – 30,4 градуса морозу.

Народні прикмети:

Цей день вважали переломом зими, і за ним прогнозували погоду на майбутню весну. Наші пращури говорили: “На півзимницю дорогу перемітає – корм підмітає”. Це означало, що зима затримається і домашні тварини з’їдять всі заготовлені для них запаси.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору