ЖИТТЯ

Погода на 7 лютого: у Переяславі температура сягатиме 9 градусів тепла

У Переяславі буде хмарно. Мінімальна температура – 6 градусів тепла.

У середу, 7 лютого, у Переяславі буде хмарно. Вночі та ввечері очікується дрібний дощ, опади – 0,6 мм. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 6 градусів тепла. Максимальна вдень – 9 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 7-8 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 63 та 87 відсотками протягом доби. Тривалість дня 7 лютого – 9 годин 43 хвилини. Завтра день буде на 4 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:16, а захід – о 16:59.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2004 році – 9,2 градуса тепла, а найнижчу в 1929-му – 32,2 градуса морозу.

Народні прикмети:

У минулі часи за цим днем судили про майбутню зиму. Яким день буде з ранку до обіду, такою буде і перша половина наступної зими, а погода з обіду до вечора вказувала на другу половину зими. Густий туман передвіщав мор худоби, а ясна погода – до сприятливого року.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору