ЖИТТЯ

Зібрали на автомобіль, відправили Starlink, приготували смаколики: як допомагають ЗСУ волонтери Переяслава

У Переяславі волонтери й надалі допомагають військовим. Як саме?

У Переяславі активно допомагають ЗСУ. Волонтери та просто небайдужі люди протягом останніх днів передали захисникам автомобіль, Starlink та смаколики. Деталі розповідає Інформатор.

Волонтерське об’єднання “Переяслав” відправило захисникам у Донецьку область Starlink, 10 тисяч гривень на який пожертвував Віктор Шеремета, та 14 коробок із гостинцями. Також для 32-ї бригади зібрали та передали необхідні речі. Зокрема, йдеться про сокири, лопати, плівку, утеплювач, цвяхи, газові балончики, держаки, рукавиці, мініпічку, окопні свічки, спальник, продукти.

Волонтери Максим Левченко, Руслан Стародуб та Університет Григорія Сковороди в Переяславі допомогли у зборі грошей на автомобіль для захисників 60-ї ОМБр.

“Щира подяка Максиму Левченку за допомогу в зборі коштів на автомобіль для мого підрозділу. Автомобіль вже виконує бойові завдання в безпосередній близькості до лінії фронту (де це можливо). Окрема подяка Руслану Стародубу, що вніс значний вклад (майже половину) в покупку цього автомобіля. Друже, ти крутий! Дякую всім, хто долучився до цього збору, команді Університет Григорія Сковороди в Переяславі, небайдужим жителям Переяслава та патріотам зі всієї України”, – написав військовий Олександр Дронь.

5 лютого волонтерська команда “Нескорені” відправила на 9 напрямків 57 коробок із допомогою. “Два відправлення “Новою поштою” на Лиман і Слов’янськ, 7 зустрічей із рідними – і все поїхало у східному напрямку. Щиро дякую усім, хто відгукнувся і підтримав наше виробництво страв швидкого приготування, передав окопні свічки, смаколики, каву, шкарпетки (їх не вистачило сьогодні), хімічні грілки, серветки. Дякую трудівницям клубу Трубайлівки за надані маскувальні сітки”, – написала волонтерка Ольга Дрига.

Волонтерське об’єднання “Смаколики для соколиків” в лютому вже встигло відправити чотири передачі та одну посилку захисникам. Це – 645 пакетиків продукції: сало, копченості, випічка, сало, перекручене з часником, сухі перекуси, лимонно-імбирно-медова суміш, а також шкарпетки.

Нагадаємо, що в Україні ще на три місяці продовжать воєнний стан та мобілізацію. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінки Ольги Дриги, Жанни Федорук, Світлани Єпіфанової

Відео: Facebook-сторінка Олександра Дроня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору