ЖИТТЯ

На Переяславщині автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся: пасажирку госпіталізували

На Переяславщині сталася ДТП. Автомобіль злетів у кювет та перекинувся. 

9 лютого близько 9:35 на трасі Київ-Харків поблизу села Сомкова Долина (Студениківська ТГ) сталася ДТП. Автомобіль Mitsubishi L-200 з’їхав у кювет та перекинувся. Його пасажирку госпіталізували з тілесними ушкодженнями. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Правоохоронці встановили, що на 95 кілометрі автодороги Київ-Харків військовослужбовець 2001 р.н не впорався з керуванням автомобіля з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок аварії постраждала пасажирка 1983 р.н, вона отримала забій голови, гематоми та тріщину хребта. Її госпіталізували до Бориспільської лікарні. Водій тілесних ушкоджень не отримав.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння караються позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років).

Нагадаємо, що 8 лютого у Переяславі пізно ввечері підозрілий чоловік рився у землі та світив ліхтариком. Детальніше – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору