ЖИТТЯ

У Переяславі пізно ввечері підозрілий чоловік рився у землі та світив ліхтариком: викликали поліцію

Як минуло 8 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 8 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 8 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:04. Помоклі (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що протягом тижня хтось зрізав замки в його сараї, а в гаражі порушив порядок речей. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

17:03. Соснова (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що у неї виник конфлікт з двома чоловіками, які перешкоджали руху її авто. За цим фактом поліціянти провели перевірку, заявниця від написання заяви відмовилася.

22:29. Переяслав. Заявник повідомив, що біля магазину підозрілий чоловік рився у землі та світив ліхтариком. Прибувши на місце події та пропатрулювавши прилеглу територію, підозрілих людей правоохоронці не виявили.

9 лютого, 6:45. Переяслав. Надійшло повідомлення, що автомобіль ВАЗ-2105 в’їхав у стовп. За цією справою триває перевірка.

Нагадаємо, що 6 лютого на Переяславщині п’ять автівок відразу пошкодили колеса у ямах на дорозі. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору