ЖИТТЯ

На Переяславщині п’ять автівок відразу пошкодили колеса у ямах на дорозі

Як минули 6 та 7 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 6 та 7 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

6 лютого, 18:30. Хоцьки (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що через вибоїни на дорозі п’ять автівок пошкодили колеса. Правоохоронці склали схему ДТП та акт обстеження вулично-шляхової мережі. Надали допомогу учасникам події, ліквідували яму на дорозі.

19:49. Переяслав. Чоловік повідомив, що до його під’їзду прибився бездомний собака. Через це неможливо пройти до поштової скриньки. Також проходити повз нього бояться діти. Правоохоронці встановили, що собака загрози не має. Звернення передали відповідній службі через “гарячу лінію” міської ради.

7 лютого, 9:40. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що її невістка після смерті чоловіка неналежно доглядає за малолітнім сином, залишає дитину надовго наодинці. За цим фактом триває перевірка.

10:29. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що сусід викидає сміття у невизначеному місці, а на зауваження побив її. За цим фактом проводять перевірку.

14:08. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Volkswagen та Subaru. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

14:56. Переяслав. Заявниця повідомила, що на її ім’я взяли кредит у банку і тепер вона отримує листи про те, що у неї можуть забрати через це квартиру. Звернулися для інформування, їй надали консультацію.

19:15. Переяслав. Чоловік 1977 р.н. під час перевірки правоохоронцями повідомив, що має при собі наркотичні речовини. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

19:33. Переяслав. Заявник повідомив, що хотів за 500 гривень продати дитячі черевики. Його дружина через Telegram спілкувалася із “покупцем” і ввела дані картки за посиланням, яке той надіслав. Після цього з рахунку зникли гроші, а “покупець” на зв’язок не виходить. За цим фактом триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 5 лютого у будівлі міської ради Переяслава неадекватно поводився чоловік. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору