ЖИТТЯ

У будівлі міської ради Переяслава неадекватно поводився чоловік: його вгамувала поліція

Як минуло 5 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 5 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:07. Помоклі (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що з його сараю хтось викрав косарки, компресор, велосипед, ключі та свердла. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

11:34. Переяслав. Жінка поскаржилася, що майстер виготовив та встановив у будинку двері, які не відповідають замовленню, переробляти ж їх відмовляється. За цим фактом триває перевірка.

13:39. Переяслав. Надійшло повідомлення, що до приміщення міської ради прийшов невідомий чоловік та неадекватно поводиться. Правоохоронці провели з ним профілактичну бесіду, після чого він покинув будівлю.

16:52. Переяслав. Заявниця повідомила, що буянить її батько, у якого галюцинації та “біла гарячка”. За цим фактом триває перевірка.

19:48. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 2004 р.н. пакет з білою, ймовірно наркотичною речовиною. Викликали слідчо-оперативну групу. За цією справою відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Світанку (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 5 лютого на Переяславщині військовий поскаржився поліції, що дружина викрала його документи. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору