ЖИТТЯ

Випускник університету Переяслава Олександр Чайка знявся у кліпі гурту Kozak System

Випускник Переяславського університету знявся у кліпі гурту Kozak System. Про що він?

Випускник Університету Григорія Сковороди в Переяславі, ветеран війни Олександр Чайка став героєм кліпу пісні гурту Kozak System про незламних і нескорених під назвою “Люди-Титани”. У кадрі він уособив приклад тих, хто отримавши серйозні поранення, наразі вчиться жити далі. Про це повідомили на сайті УГСП, передає Інформатор.

В повідомленні зазначили, що хореограф та акробат Олександр Чайка 12 років займався паркуром та акробатикою, хотів будувати викладацьку кар’єру, але все змінило 24 лютого 2022-го року. Чоловіка забрали до війська як резервіста, ще за місяць він був на передовій на Донеччині. Військовій справі спортсмен вчився з нуля. На початку квітня 2022-го року під час обстрілу Олександр втратив ногу. Після відновлення повернувся до улюбленої роботи, продовжив навчати дітей – тільки вже з протезом.

“Люди-Титани – це про тих українців, які внаслідок важких поранень отримали різні ступені інвалідності, і таких сьогодні більш ніж 30 000”, – розповідає гурт, який минулої весни був гостем університету. Тоді він став найпомітнішою подією в мистецькому житті Переяслава. Тоді на концерті за підтримки переяславців гурту вдалося зібрати близько 40 000 гривень.

Нагадаємо, що 4 лютого вистава “Мавка. Зимова історія” від артистів із Березані зібрала у Переяславі аншлаг. Як це було читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору