ЖИТТЯ

На Переяславщині відкрили меморіальну дошку Олександру Шкварі: він загинув на війні

У Дем’янцях відкрили меморіальну дошку випускнику-воїну. Він загинув торік.

8 лютого у Дем’янцях (Переяславська ТГ) на фасаді місцевої гімназії відкрили меморіальну дошку випускнику школи, військовому Олександру Шкварі, який загинув на війні. Про це у Facebook повідомив міський голова Переяслава Вячеслав Саулко, передає Інформатор.

“Йому було лише 34 роки. Він міг жити, працювати, любити, але клята війна забрала його життя. Він загинув за нашу незалежність. Тепер він став янголом у Небесному війську, а діти приходитимуть до школи і знатимуть, завдяки кому зростають у вільній країні. Я дякую батькам за гідне виховання сина. Пам’ять про нього житиме вічно”, – написав Вячеслав Саулко.

Олександр Шквара служив водієм 3 механізованого взводу механізованого батальйону. Був старшим солдатом. Загинув 1 жовтня 2023 року внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу біля населеного пункту Красногорівка Донецької області.

Нагадаємо, що 7 лютого у Переяславі попрощалися із Василем Мостовим. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Вячеслава Саулка

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору