ГРОШІ

Майже 700 тисяч гривень збитків бюджету міг завдати ексзаступник директора однієї з лікарень на Бориспільщині

На Бориспільщині у службовій недбалості запідозрили ексзаступника директора лікарні. Він міг завдати збитків бюджету на майже 700 тисяч гривень.

На Бориспільщині у службовій недбалості запідозрили ексзаступника директора однієї з районних лікарень. За даними слідства, під час реконструкції медзакладу він завдав майже 700 тисяч збитків бюджету. Прокурори повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 367 ККУ (Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки). Про це повідомили у Київській обласній прокуратурі, передає Інформатор.

Під час розслідування встановили, що виконуючи обов’язки директора лікарні, підозрюваний належним чином не перевірив обґрунтованість вартості обладнання та устаткування, встановленого у ході реконструкції медичного закладу. Він підписав надану підрядником документацію, на підставі якої товариству надмірно перерахували майже 700 тисяч гривень бюджетних коштів.

Йому загрожує до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Нагадаємо, що 8 лютого Володимир Зеленський звільнив з посади Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного та призначив на неї генерал-полковника Олександра Сирського. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору