ГРОШІ

За 170 тисяч гривень ProSlav висвітлюватиме діяльність міської ради Переяслава у 2024 році

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 26 січня до 9 лютого оголосили 2 порівняно значні тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 30 січня до 7 лютого. Замовник – виконавчий комітет Переяславської міської ради. На послуги онлайн-медіа з підготовки, збирання та розповсюдження інформаційних матеріалів про діяльність Переяславської міської ради та виконавчого комітету в мережі Інтернет передбачили 170 тисяч гривень. ТОВ “МЕДІА КОНТЕНТ ГРУП” (інтернет-видання ProSlav) було єдиним учасником тендеру, пропозицію від максимальної суми не зменшувало і стало переможцем торгів. Протягом 2024 року воно має опублікувати не менше 100 матеріалів обсягом від 1000 символів, не менше 40 хвилин відеосюжетів та щонайменше один прямий ефір про знакові події в Переяславській територіальній громаді та про діяльність органів виконавчої влади.

Із 8 до 16 лютого. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. 556 тисяч 500 гривень передбачили в університеті на 7000 літрів бензину А-95 Євро 5 та 3500 літрів дизельного пального. Переможець торгів повинен буде постачати це талонами до 31 липня.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

15 тисяч кілограмів рідкого медичного кисню придбала переяславська лікарня за 262 тисячі 578 гривень у ТОВ “ДіПі Ейр Газ” із Києва (передбачали на це 345 тисяч гривень). Також у того ж підприємства купили 700 40-літрових балонів газоподібного медичного кисню за 363 тисячі 999 гривень 2 копійки (могли ж витратити щонайбільше 420 тисяч). Переможець торгів постачатиме товар до кінця року.

На послуги з технічного обслуговування системи автоматичної пожежної сигналізації та оповіщення людей про пожежу та цілодобового спостереження за установкою пожежної автоматики у закладах освіти Переяславської громади відділ освіти передбачив 340 тисяч гривень. ТОВ “ПОЖЕЖНІ ІННОВАЦІЇ” із Києва було єдиним учасником тендеру, тож із пропозицією 339 тисяч 900 гривень здобуло перемогу. Надаватиме ці послуги із 1 березня до кінця року.

1500 літрів бензину А-95 та 8500 літрів дизельного пального в талонах закупив відділ освіти Переяславської міської ради у ТОВ “ВЄНТУС РЕСУРС” із селища Чабани Фастівського району за 478 тисяч 200 гривень. Передбачали ж на це 520 тисяч гривень. Переможець торгів постачатиме пальне до кінця року.

Також відділ освіти придбав у ТОВ “НІКО МЕГАПОЛІС” із села Гора, що на Бориспільщині, легковий автомобіль CITROEN C-Elysee за 610 тисяч гривень (таку ж суму й передбачали). Він необхідний Переяславському міжшкільному ресурсному центру, де учні 10 та 11 класів можуть навчатися на водіїв категорії В та С. Гроші не виділяли із міського бюджету, а збирали у центрі протягом останніх 10 років.

Нагадаємо, що ексзаступник директора однієї з лікарень на Бориспільщині міг завдати збитків бюджету на майже 700 тисяч гривень. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Цей матеріал підготовано завдяки ресурсу zakupivli.pro

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору