ГРОШІ

У Переяславі відділ освіти купує автомобіль, на якому вчитимуться їздити старшокласники

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 12 до 26 січня оголосили 5 порівняно значних тендерів. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 13 до 21 січня. Замовник – відділ культури і туризму Переяславської міської ради. 5 тисяч 300 літрів бензину закупив відділ культури і туризму за 253 тисячі 446 гривень. До кінця року за заявками його постачатиме ТОВ “ВЄНТУС РЕСУРС” із селища Чабани Фастівського району. Передбачали ж на цю закупівлю 296 тисяч 800 гривень.

Із 22 до 30 січня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. 15 тисяч кілограмів рідкого медичного кисню за 345 тисяч гривень та 700 40-літрових балонів газоподібного медичного кисню за 420 тисяч гривень планують закупити у лікарні. Переможець торгів повинен буде постачати його до кінця року.

Із 23 до 31 січня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. На послуги з технічного обслуговування системи автоматичної пожежної сигналізації та оповіщення людей про пожежу та цілодобового спостереження за установкою пожежної автоматики у закладах освіти Переяславської громади передбачили 340 тисяч гривень. Переможець торгів повинен буде надавати ці послуги із 1 березня до кінця цього року.

Із 23 до 31 січня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. 520 тисяч гривень готові витратити у відділі освіти на 1500 літрів бензину А-95 та 8500 літрів дизельного пального в талонах. Переможець торгів постачатиме це до кінця року.

Із 24 січня до 1 лютого. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. Також відділ освіти планує придбати легковий автомобіль CITROEN C-Elysee або еквівалент йому за щонайбільше 610 тисяч гривень. Переможець торгів повинен буде поставити його до 29 лютого.

Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко розповів Інформатору, що автомобіль купують для Переяславського міжшкільного ресурсного центру, де учні 10 та 11 класів можуть навчатися на водіїв категорії В та С: “Його переобладнають під навчальний. Грошей платників податків на нього ми не використовуємо. Діти навчаються там платно. Частина коштів йде на оплату праці інструкторів, а частина – на розвиток матеріальної бази. І ось 10 років ми збирали на розвиток матеріальної бази, накопичили 600 тисяч, щоб купити автомобіль. Бо там вже зовсім старенька “Славута”, яка ніяк не відповідає вимогам”.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Для навчальних закладів Переяславської громади відділ освіти на 2024 рік закупив 70 тисяч курячих яєць категорії С0 (найвища) за 437 тисяч 500 гривень (на одне яйце припадає 6 гривень 25 копійок). Тендер виграв ФОП Миколаєнко Володимир Вікторович із Переяслава, конкурентів він не має. Постачатиме товар згідно із заявками шкіл та дитсадків. Могли на цю закупівлю витратити щонайбільше 441 тисячу гривень.

У переяславській лікарні на 2024 рік закупили 1500 кілограмів яловичини за 375 тисяч 300 гривень у ТОВ “ДУБНОМІТ” із Буська, що на Львівщині (могли витратити щонайбільше 390 тисяч), та 800 кілограмів курячого м’яса за 74 тисячі 992 гривні у ФОП Антропова Артема Вікторовича із Золотоноші, що на Черкащині (передбачали 98 тисяч 400 гривень).

Нагадаємо, що у 2023 році у Переяславі на дороги та тротуари витратили понад 43 мільйони гривень. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Цей матеріал підготовано завдяки ресурсу zakupivli.pro

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору